Asså sorry..

Förlåt! Men det blir nog en lite längre paus än vad jag hade tänkt mejj.. Har kul med vänner och tränar mycket och såå :) Känner att det inte är kul att blogga med denna designen och bara cirka 15-30 läsare.. Så jag vet inte.. Kommentera om ni tycker att jag ska fortsätta! Kram♥

Bloggpaus..

Hejj! Detta blir min första blogg paus... Sorry :( Men har mycket läxor, ska hinna med träningar, kompisar, familj o.s.v.. Lovar att berätta om resan senare! Hoppas att ni gillade inläggen när jag var borta iallafall ;) Jag ska försöka att blogga mer till helgen. Men vi får se... Ha det bäst! Vi ses!
Kram

Feett trött...

Nu är jag typ feeeeeeeett trött! Kommer hem vid halv 11 någon gång. Är i Sverige nu iallafall :P Hur ska jag orka skolan.. :O Skippar nog fotbollen iallafall ;) Men tar igen på onsdag! :D Sover hos mormor idag, så det blev ju inte sista natten igår. Men i ett annat land blev det =) Hon kör mig till skolan imorgon. Ha det bäst! Sov gött och dröm sött!
Kram

Älska musiken!

Här kommer några goa låtar som jag blir glad av:
Kram

Hemåt!

Hemåt nu! Dag 9, söndag: Jena Malmö ca 65 mil. Med ljuva minnen och trevliga reskamrater tar vi oss upp genom forna DDR mot färjan i Rostock för överfart till Gedser i Danmark. Efter de sista milen i Danmark, nalkas Öresundsbron och Malmö framåt 20-tiden. Ändå ganska gött att komma hem nu! Saknar alla skitmycket! Men har samtidigt haft grymt kul! Måste göras om! Typ första gången jag åker över Öresundsbron :P
Kram

Dag 9 :)

Dag 9 - Ett foto på naturen som du har tagit.

Den tyckte jag var söt och vårig :) Kram

Sista natten!

Nu blir det sista natten med mormor! Imorgon bär det av hemåt! Redigt trött efter den långa bussresan idag så..! Sover gott! Det hoppas jag att ni oxå gör! Ha det bäst!
Kram

Vägen hemåt!

Nu är vi på vägen hemåt men det är inte slut! Dag 8, lördag: Maribor Jena ca 74 mil. Då vi avnjutit den slovenska frukosten, tar vi plats i bussen för att bege oss norrut mot högteknologiska Jena i gamla Östtyskland. Vi färdas med underbara vyer i Österrike och glider snart över den tyska gränsen. Det blir uppehåll för lunch och fikapaus innan vi framåt kvällen anländer till bekväma Maxx Hotel i Jena där middagen serveras. Detta har vart super! God mat och fint överallt! Ha det bäst! Kram

Ännu mer photographics!

Nu kommer det ännu mer photographics!
Det var dom det :D Hope you like it! Ha det bäst! Kram

Dag 8 :)

Dag 8 - Ett egopix på dig.

Hahah...! Hoppas ni gillar det ;) Kram

Gonatt!

Kryper snart ner i den goa sängen! Det är bäst här! Skriver detta typ i varje inlägg ju :c Men menar det verkligen! Imorgon där det av till Jena! Det är 76 mil dit :o Men det blir ändå kul med mormor! Snart hemma ju..! Men resan har vart grymt kul! Ha det bäst! Eftersom ni är bäst!
Söötbäbbä!! Kram

Maribor!

Vi är ju i Maribor idag också Det är så fint här! Ååh, vad jag älskar det!! Ska åka hit flera gånger! I mina drömmar :P
Kram

Gooott med godis!

Gooott med godis! Älskar det! Blir bara så läskad..
+ min älskade kladdkaka! :D
Kram

Dag 7 :)

Dag 7 - Bild på en person som du beundrar.

Jag beundrar min mormor sjukt mycket! Hon är så cool! Sprider glädje och kärlek omkring sig! Vill bli som dig mormor! Du är bäst :D Kram

Gonatt!

Var en awesome dag idag! Har grymt kul! (Skriver typ detta varje dag..) Ha det bäst! Saknar alla sjukt mycket!!
Saknar dej snygging! Kram

More photos!

Här kommer more photos by me!
Kram

Idag?!!

Idag blev det såhär: Dag 6-7, torsdag fredag: Maribor. Det är ingen slump att Maribor har utsetts till Europas kulturhuvudstad 2012. Den charmerande universitetsstaden präglas av ett vitualt kulturliv med teatrar och museer och är vackert belägen på ömse sidor av floden Drava. Under sommaren pågår ett rikt strandliv kring floden och under vinterhalvåret förvandlas Maribor med omnejd till en högt aktad vintersportsmetropol. Under vår vistelse i Maribor dukar vi upp ett glimrande utflyktsbord med slott, vinkällare, bedårande vyer och matupplevelser i den natursköna regionen. Yeeah! Just nu är jag alltså i Europas kulturhuvudstad! Grymt! Mums med annorlunda mat! :D Ha det bäst!
Kram

Dag 6 :)

Dag 6 - Bild på din favoritbok.

Igga 50-lappen.. :P Men Cirkeln är BÄST! Kram

Guud, vad vackert!

Guud vad det är vackert här! Typ kristallblått hav massa slott och allt! Detta måste göras om! Älskar mormor! :D Nu ska jag sova tror jag :P Sov gött och dröm sött! Ha det bäst!
Kram

This day!

Detta blev det idag: Dag 5, onsdag: Bled Maribor, ca 19 mil. Efter frukost sätter vi kurs mot Sloveniens huvudstad Ljubljana där vi först gör en stadsrundtur och sedan får tillfälle att upptäcka den behagliga metropolen, vars namn betyder älskad. Därefter fortsätter vi till Maribor, Europas Kulturhuvudstad 2012, och tar in på Hotel Orel beläget i hjärtat av staden. Kvällens tips är en härlig rundvandring med middag och provningar av det slovenska vinet i historisk miljö. Inget vin för min och mormors del ;) Vackert är det iallafall! Staden asso :D Det finns väl inte så mycket mer att skriva :P Ha det bäst!
Bildkälla -google- Kram

Snygg outfit!

Detta är en snygg outfit som jag hade velat bära en varm sommardag! :D Riktigt snyggt!
Kram

Dag 5 :)

Dag 5 - Bild på dig som målvakt i innebandy.

Räddar straffen i Warbergsspelen :D Kram

Gonatt!

Haft grymt kul idag! Mormor är bäst! Upplevt mycket oxå :) Idag var jag och mormor på detta: Idag får vi se vackra vyer i de Julianska alperna, när vi beger oss genom romantiska Bohinjdalen i Triglavs Nationalpark. Under dagen väntar Sloveniens största sjö, Bohinjsjön med underbara naturupplevelser. Vi utforskar området och ser 1400-talskyrkan till ägnad Johannes Döparen och besöker ett museum för att få inblick i hur livet gestaltade sig här, under förra sekelskiftet. Vi smakar även den speciella Bohinjosten. Gött! Ska lägga mig strax tror jag :) Tidiga kvällar. Men om det är sent sover man längre och missar dagen. Det går inte på en resa :P Ha det bäst! Sov gött och dröm sött!
Bohinjost :) Sir som det heter på Slovenska :D Kram

Pictures by me!

Här kommer lite Pictures by me! Jag var ju med Lova och fotade på stranden för någon vecka sedan :)
Några random bilder av mig! Mer en annan dag! :) Kram

Har det bäst!

Japp, jag bara chillar på livet här nere! Det är ju 22 grader. Hoppas att man är brun när man kommer hem. För jag blir aldrig brun annars :P Asdåligt pigment.. :( Åhh, vad jag saknar mina vänner! Kan ju inte messa, chatta eller någonting :'( Fast det är ju grymt med mormor! :D Bara ''Love it''! Saknar familjen oxå.. Men man behöver komma hemifrån ibland! Gött med lungt och inget skrik! :D Adam, jag älskar dej och saknar dej mest av alla! Du är sjukt bäst! När jag kommer hem får ni mycket kort! :P Och mycket egopix xD Meningslöst inlägg detta, men... Lever livet här :) Ha det bäst!
Snygging! Kram

Dag 4 :)

Dag 4 - Din favoritoutfit.
Åhh, har så många eftersom jag älskar mina kläder! Men här kommer 4, kunde inte bestämma mig..
Kram

RSS 2.0