Drar mig mot sängen..

Nu är jag redigt trött efter denna underbara dag! Mormor är bäst och jag älskar henne över allt annat! Drar mig nog mot sängen snart. Blir väl upp tidigt imorgon oxå :) Men, då missar man ju ingenting! xP Ni är bäst! Och åååh, vad jag saknar mina kompisar! Önskar att alla hade fått plats i min väska! :P Ha det bäst! Sov gött och dröm sött!
Kram

Stannar här!

Idag och imorgon stannar vi här i Bled. Såhär står det i beskrivningen: Dag 3-4, måndag tisdag: Bled. Bled ligger ca 500 meter över havet vid en lugn och spegelblank glaciärsjö med en romantisk ö i mitten. Till Bled hör också ett medeltida slott, som häver sig ut över sjön och ger en fantastisk utsikt över det idylliska området. Det är ett imponerande naturområde med nästan 3 000 växtarter och åtskilliga vilda djurarter. Triglav, Sloveniens högsta berg på 2 864 meter över havet har bland annat gett namn till den stora nationalparken i området och fungerar även som Sloveniens nationalsymbol. Följ med på våra trevliga utflykter och upplev Bled, romantiska Bohinjdalen och de Julianska alperna. Det blir mysigt :) Hoppas att man hinner prova sin nya bikini och hoppa i plurret! Älska vattnet! Måste in i slottet oxå! Har alltid velat gå in i ett slott.. :) Ska känna mig som en prinsessa! På resan tar jag ju självklart med kameran oxå. Så mycket fina bilder blir det när jag kommer hem :D Ha det bäst!
Kram

Dag 3 :)

Dag 3 - Direktlänkar till 5 goa låtar.
Älskar dessa! Kram

Gonatt!

Nu ska jag sova gott i de sköna sängarna. Kommer att drömma om bästa personer. Känn er träffade! :) Älskar er som kollar min blogg varje dag. Och alla som kollar så ofta de kan oxå! Om ni vill följa bloggen så gör det på Facebook eller Bloglovin :) Så ser ni lättare när det blir inlägg :) Sov gött och dröm sött!
Kram

Måste ha! :D

Höga shorts är ju bara såååå snyggt! Extra snyggt med knapparna på sidan! Det tycker jag iallafall! Vill bara ha, ha, ha! Blir ju väldigt snyggt med en magtröja och ett par coola brillor till! :D Ha det bäst!
'
Kram

On the road again!

On the road again! Nu är jag väl på väg igen..! Mot Bled i Slovenien :) Man ser mycket fint på vägen! Det vet jag ;) Ni måste åka på en busstripp någon gång! Det är så kul! Såhär står det i beskrivningen: Dag 2, söndag: Fulda Bled, ca 74 mil. Dagen inleds med frukost och sedan fortsatt färd, via Würzburg och Nürnberg, ner genom Bayern och in i Österrike. Vi guidas om förbipasserande städer och sevärdheter. Sent på eftermiddagen når vi den Slovenska gränsen och rullar vidare mot den gröna staden Bled. Där checkar vi in på centralt belägna Hotel Krim och ser fram emot kvällens middag. Guud vad fina saker det är här! (sett bilder innan) I sängarna sover man skönt efter en lång rolig dag i bussen! Hur har ni det hemma i Sverige? Kommentera så ser jag ju när jag kommer hem :) Skulle vara kul att se en lång rad av kommenatarer då! Ha det bäst så hörs vi! Jag vet iallafall att jag har grymt kul här!
Guud, vad fint det är här! Med berg, slott, havet och allt! Så vackert :D Kram

Dag 2 :)

Dag 2 - Bilder på dig som liten.
Här kommer några bilder! :D
Några bilder från när jag var liten, ehehh! Najsa eller? Sorry för dålig bildkvalite på vissa..Kram

Dessert!

Man kan ju hoppas på att detta är efterrätten! Har haft en underbar dag! Det vet jag! ;) Går nog snart till sängs.
Mumma! Kram

In thaaa bus!

Right now I'm the gangsta in thaaa bus! Hahah :D Chillar med mormor eller så sover jag. Gick ju upp typ 3:30!? Det är antagligen massor av panchissar (hahah, stavning!) här! Så I'm the lill-gangsta! Ska åka 75 mil idag ;) Såhär stod det i beskrivningen: Dag 1, lördag: Malmö Fulda, ca 75 mil. Vi lämnar Skåne för Danmark och beger oss bekvämt ner mot sydligare breddgrader. Efter färjeöverfarten till Puttgarden och lunch i norra Tyskland, åker vi till gummistaden Fulda där vi tar in på omtyckta Hotel Holiday Inn och slår oss ner i matsalen där middagen står upp dukad. Mysigt, hoppas jag! Älskar att resa med mormor så det kommer att bli lyckat! Ni får ha det bäst!
Längtar efter detta! Kram

Dag 1 :)

Mitt skolfoto 2011-2012:
Rätt så nöjd.. :) Kram

9 dagar i bilder!

Ska ju vara borta 9 dagar.. Så gjorde en egen 9-dagars eftersom det inte finns en sån ;) Här kommer den:
Dag 1 - Ditt skolfoto.
Dag 2 - Bilder på dig som liten.
Dag 3 - Direktlänkar till 5 goa låtar.
Dag 4 - Din favoritoutift.
Dag 5 - Bild på dig som målvakt i innebandy.
Dag 6 - Bild på din favoritbok.
Dag 7 - Bild på en person som du beundrar.
Dag 8 - Ett egopix på dig.
Dag 9 - Ett foto på naturen som du har tagit.
Dag 1 kommer snart!
Kram

Gonatt!

Gonatt, sov gött och dröm sött!
Kram

The Avengers 3D!!

Handling: Som en fortsättning på de stora bioäventyren som startades av ''Iron Man'', ''The Incredible Hulk'', ''Iron Man 2'', ''Thor'' och Captain America: The First Avengers'' kommer nu ''Marvels The Avengers'' med en superhjältekonstellation utöver det vanliga. När en oväntad fiende hotar världens säkerhet inser Nick Fury, chef för den internationella fredsbevarande byrån SHIELD att han behöver ett team som kan rädda världen från en kommande katastrof. En världsomspännande djärv rektrytering tar sin början för att få ihop det rätta räddningsteamet. Kommer inga mer inlägg idag :P Ses imorgon! Ha det bäst! Kram

Bio!

Är på bio med de bästa! Några av dom iallafall! Har det bäst! ;) Kommer bättre inlägg imorgon! :P Seyya!! Ha det bäst!
Coolingar?!!? Kram

Detta blir sista live..

Detta blir sista live eftersom jag missade både skolbussen och linjebussen.. Duktigt Louise, duktigt... Nu får jag vänta på att småsyrrorna blir klara. Då ska mamma in till stan så hon ändå kan köra mig. Hoppas att jag inte missar sprutan! :D Älskar sprutor när man känner att de sprutar in någon vätska :D :D :D Missar nog bara engelskan. Tråkigt :( Det är Jaclyn och Mallory sista dag på skolan.. :( Ååh, det har vart så kul att ha de här! Hoppas jag hinner säga hejdå sen iallafall :D Nu ska jag nog hjälpa mamma att packa in i bilen och så :P Ha det bäst!
Kram

Sista live..

Detta blir sista live-inlägget.. Imorgon efter skolan drar jag till stan på bio med de bästa! Iallafall några av de! :P Efter det till mormor...! Och sen till Slovenien! Kommer att ha det bäst med mormor! Nevvah att jag glömmer denna resan! Glömmer aldrig Tyskland heller! Laddat med 4 inlägg om dagen! Gett va?! Fast stressigt har det vart.. Men allt för er! Ska fixa inställda för imorgon nu :D Seyya! Om nån vecka typ..! Imorgon är det dessutom andra livmoderhalscancer-sprutan. Yeahh!? Taggar! Ha det bäst! Lägger mig om någon timme typ :P P.s kommentera och få upp statistiken när jag är borta. (Fixat så att kommentarerna syns direkt nu.) Blir awesome glad när jag kommer hem då! 4 inlägg per dag funkar väl?
Kram

Packar förfullt!

Just nu packar jag förfullt!
Kram

Regnit?!?!?!!

Skolan var kul.. ;) Vi typ mixade klasserna i två lektioner, en var helklass :) Kul med lite ändringar ibland! Annars var det rätt så chill..! Men guud, vilket väder det är! Jag typ sprang hem från bussen. Det är typ 15 meter, jag blev typ pisseblööt! Så sitter och myser med en riktigt skön fleecetröja och en filt :) Äter lite fryspannkakor.. Orkade inte göra något annat, heheh! Gott ändå :D Ska börja med alla tidsinställda nu som är cirka 20 stycken.. + packning! Sen ska jag tjocka mig med lite av kladdkakan som jag gjorde igår! Ha det bäst!
Kram

Kul ryck!

Fick nyss ett sånt kul ryck! Ställde mig och gjorde en kladdkaka! :D Gott! Älska att få slicka av skeden med smet :D Heh.. Skypar lite med PB :D Grymt kul :) Snackar lite allmänt bara :) Ska strax lägga mig ;) ASTRÖTT! Seyya tomorrow! Kommer hem efter skolan :D Måste göra cirka 20 tidsinställda + packa.. Jättestressad! Ha det bäst!
Sov gött och dröm sött! Kram

Blöt, kall, trött, hungrig..

Blöt, kall, trött, hungrig.. Som fan! Fotbollsträningen var riktigt blöt! ALLT hänger på tork nu.. :D Gött var det iallafall! Såna träningar måste man ju ha ibland :) En varm dusch efter gjorde gott! :P Är svinhungrig nu iallafall.. Så ska äta :D Sen antar jag att jag skypar med någon..! Skype in my heart?!?!! That's my life.. Hah! Ha det bäst så bloggar jag mera sen ;)
Åhh, vad sugen..! Kram

I stan!

Nu är jag i stan med mamma och Sanna :) Vi tog bussen in.. (Jag och Sanna).
Vi ska aktivera mitt bankkort :D Skaffa kod och sånt. Koden är: **** ! Trodde ni att jag skulle skriva koden?!! Hahah, nää! xP Men ni får väl klara er till ikväll med inlägg ;) Sorry.. Men han inte fixa tidsinställda igår för idag egentligen :o Höll på med tidsinställda till resan. Och skrev packlista och så ;) Har skitbråttom för resan! Om inte alla inlägg blir klara till de sista dagarna, så förlåt! Försöker verkligen hinna.. ;) Ha det bäst!
Såhär ser mitt bankkort ut :) Fast det står '' Louise Arvidsson ''. Andra siffror är det oxå :) Kram

Mums!

Enormt sugen asso.. Såååå god! Ni måste pröva..! Kram

Fotokursen :D

Japp, fotokurs! Den var rolig! Lärde mig lite allt möjligt..! :D Vitbalans, zoom, skärpa, knappar och lite allt sånt dära! ;D Skojsigt :) Hoppas att jag kommer ihåg det nu då, heheh! :P Men försöker :) Hoppas att det blir bättre bilder ;) Måste gå och käka nu iallafall. Det blev ett kort inlägg :) Orkar inte mer.. Kommer några tidsinställda imorgon :) Skypar lite med Adam och Julia nu :) Ha det bäst!
Kram

Fotokurs :D

Just nu är jag på Fotokurs på expert i Varberg. Hoppas att man lär sig kul saker :) Kommer hem vid 21:15 någon gång kanske. Äter då och får se om jag hinner blogga.. Men då blir det bara något kort :) Ni får leva med tidsinställda ett tag nu :o Men det är väl bättre än att det är dött? Om ni undrar så har jag en Sony a100 :) Jättebra är den! Vill ju bli fotograf när jag blir äldre :) Men vi får se! :D Ha det bäst!!
Sötis Lova :) Älskar min kamera! Kram

Drar till stan nu!

Drar till stan nu. På fotokurs, jaoo!! Grymt kul! När jag kommer hem är jag proffs! Hahah, nää! Men en liten bit på vägen hoppas jag att jag är :) Skynda, skynda nu! Seyya! Ha det bäst!
Så sakta får inte bussen köra. Föra då hinner jag inte..! ;) Kram

Fotbollsträning!

Nu är jag på fotbollsträning ;) Love it! Kommer hem senare :) Asså gud vad kul det är att vara målvakt! Förutom när man får ont.. Men man lär sig att leva med det! :) Det går ju över de flesta gångerna :) Hehh.. Målet är ju feeett stort oxå xP Men jag ska vara snabb som en vessla! Seyya soon! Ha det bäst!
Love TFF F99! :D Kram

Tidsinställda!

Är hemma och har ätit :) Lekte lite med Lova oxå :P I skolan hade vi typ NO, Svenska, SO, Lunch, Idrott, NO :) Och raster mellan det ;) Fast inte så långa! :o I NO:n snackar vi om puberteten om någon ville veta xP Sett lite filmer och så ;) Rätt så chill dag..! Adam kommer inte idag för att han hade ingen skjuts och det funkade inte med bussar :( Ska ju iväg ikväll oxå! Jag ska på fotokurs. Fick det i födelsedagspresent. Kul!! :D Nu ska jag göra massor av tidsinställda till resan. Har jättebråttom! Ska även packa. Japp, tar bussen till stan 17:52 ;) Fotokursen är ungefär 2 timmar :) Bloggar mera ikväll tror jag. Just det, i bussen snackade jag med PB (han ville att jag skulle skriva detta). Hahah, men han är cool! :D Ha det bäst!
Åhh, vad jag blev sugen! Kanske bakar lite sen?!! Kram

PB!

Snackar med PB just nu..! Kuligt!! :D Men ska strax lägga mig! Messar maybe med goa personer! ;) Älskade träningen iallafall! Grymt med fotboll! :D Men har NADA att skriva :P Hahah.. Måste säga ett STORT tack till PB som är en av mina bästavänner som alltid finns där och stöttar mig. Otroligt tacksam för det! Utan dig skulle livet inte gå lika bra. Tack!
PB, du äger! Ses imorgon! Då kommer Adam även hit! :D Får väl se när jag bloggar :P Kram

Kebabrulle!

Nu är jag hemma efter en go fotbollsträning som var grymt rolig! Saknat fotbollen väldigt mycket!! Så kul var det! Men nu ska jag äta kebabrullen som det blev över på sen igår så bloggar mer sen :) Kram

Spelar fotboll!

Nu är det kul med 11-manna! Fast målet är feeeett bigt! Hur ska jag klara mig!?? Känns som om vi kommer att förlora varenda match.. :c Hoppas försvararna är grymma :D Fast Stina och Julia ska ju stå oxå. Så varje match förlorar vi inte. Men dom som jag kommer att spela :c Hahahh! Detta är ju världens meningslösaste inlägg! Men ville bara få ett ett inlägg.. Kommer hem ikväll, eller gör jag!? Jo, klart jag gör! :P Ha det bäst!
TFF F99 är bäst! Kram

Hos mormor!

Nu har jag och Sanna nyss åkt buss till stan. Denna bussen blev det idag:
SKOJA!! :D Men nu har vi gått till mormor! Detta är tidsinställt :) Planerar lite här om resan :D Sen kör kanske mormor oss till fotbollen ;) Om vi inte hinner gå :P Grymt kul med fotboll! :D :D :D Love it! Har inte så mycket att säga ;) Seyya tonight! :D Kram

Gonatt!

Går och lägger mej nu. Eller stänger av datorn iallafall!
Kram

Kebabrulle!

Hemm efter mötet. Först var jag ju hos Stina! Det var askul! Vi kollade på William Spetz och så :) Julia och Maja kom oxå :D Grymt! Sen gick vi till Östervi.. :) Var väl där i 2 timmar och pratade om offside, matcher, lag, positioner och sånt :) Sen hämtade Lenny mig där vid 19:00. Då drog vi till Campino och hämtade mat. Sedan hem :) Mums med kebabrulle, som i fredags! xP Så nu sitter jag här och skypar med Emelie. Grymt kul!! :D Har lekt lite med Lova oxå. Så la hon sig i min famn och så: ''Jag vill ha mat''. Jag ba ''Vi har ju redan ätit!?? Vad vill du ha för mat nu då?'' Lova:''Mat från ditt bröst'' Jag: ''HAHAHAHAHAH, vafan!?? HAHAHAHAHAHAHAH!!'' Aja, så kan det gå när mamma ammar iallafall xP Imorgon åker jag och Sanna in till stan för fotbollsträning. Ska även upp lite till mormor för att planera resan. Ha det bäst!
Kram

Fotbollsmöte!

Nu är jag i klubblokalen på Östervi. Möte, möte! Vi snackar om matcher, regler och sånt nu när vi ska börja med 11-manna detta året. Jag är målvakt och målet är biggt... :o Aja, men det är kul nu när säsongen drar igång igen! Träfa alla o.s.v.. Matcher och allt! :D Love 11-manna! :D Japp, kommer väl hem om några timmar eller så. Då ska jag blogga :)
Tff F99 är bäst! Kram

Stina!!

Helloj!! Nu är jag hos bästa Stina! Älskar det! Vi har alltid så kul tillsammans! :D Har väl inte så mycket att säga nu ;) Men vi ska snart iväg till klubblokalen på Östervi och snacka! Seyya! Ha det bäst som jag nu! ;)
Bäst är hon ska ni veta! Kram

Kakan!! :D

Detta är bilder på kladdkakan som jag bakade igår:
Recept:
Resultat:
Sorry för dålig bildkvalite o.s.v.. Men det är bilder iallafall! ;) Kram

God.. middag?

Godmiddag? Nu har jag duschat och ätit. Något annat har jag inte hunnit med ;) Men vi ska få gäster från Helsingborg snart.. :) Så bilder på kladdkakan (som vi ska fika på) kommer sen för jag har inte laddat in de på datorn än. Ska fortsätta med tidsinställda för resan sedan. Typ i eftermiddag. Imorgon är det ju skola igen.. Det känns som om jag knappt har hunnit göra något annat än tidsinställda denna helgen.. :( Förutom bion då :D Och att jag, Lova och bäbisen var på promenad igår på eftermiddagen :P Japp, men det får ju inte vara dött när jag är borta! Rätt coolt att man kan göra tidsinställda ändå! :D Hahah, nu måste jag iallafall gå och borsta håret, sminka mig och så! Ha en awesome dag! Så bloggar jag mera sen!
Kram

Kladdkaka!

Det blev till att baka en kladdkaka istället! :D Mumsigt! Bilder och recept får ni imorgon! ;) Imorgon kommer Inger och PO från Helsingborg och hälsar på. Farfar kanske även kommer ner från Kinna med Mustangen! :D Nu ska jag lägga mig för någon sovmorgon imorgon blir det säkert inte.. :( Har hunnit många tidsinställda idag. Fortsätter imorgon! Lite mer än hälften kvar :D Ha det bäst! Sov gött och dröm sött!
Kram

Åskning!

Nu är det åskning på gång! Så blir väl till att göra något med familjen. Stänger av datorn. BLIXTTT!!!! 4 sekunder senare.. Muller! Fett scary.. Men aja, seyya! Ha det mysigt nu :) Ska äta lite godis med..!
Kram

Helloj!

Helloj! Nu har jag och Lova vart ute i flera timmar! Först spelade vi fotboll i trädgården. Sedan gick vi en runda med bäbisen i vagnen. Hittade jättemycket fint som jag vill ta kort på. Men jag tänkte ju inte på att ta med den så.. :( Var väl hemma efter lite mer än en timma igen. Då drack jag lite yoghurt. För jag var sjukt hungrig! Sen efter typ 10 min så gick jag och Lova ut igen. Denna gången hängde kameran med men inte bäbisen. Vi gick ner till havet och tog kort :) Stannade även på lekplatsen på campingen och gungade lite ;) När vi väl var vid havet så sa jag att Lova inte skulle gå i.. Men det gjorde hon självklart så när vi skulle hem efter en halvtimme igen så var hon helt blöt och sandig... Det slutade med att jag bar henne på ryggen (med kameran hängandes runt halsen).. Fast hon gick lite oxå :) Gött! Tog en halvtimme att komma hem :o Men aja, många fina kort! Men dom får ni se när jag är i Slovenien så jag har lite inlägg att komma med. Ska säga att det är rätt så svårt att göra 3/4 tidsinställda per dag för 9 dagar.. Har kommer ett smakprov:
Nu ska jag skypa lite! Ha det bäst! Kram

Sött!

Detta gjorde Sanna till oss. Mig, Moa, Julia, Alma, Johlina, Linnea och Nadja :) Så gulligt av henne! Älskar henne sjukt mycket! Vill aldrig förlora dig Sanna! Du är bäst! Och har hjälpt mig igenom mycket!
Kram

Cool!??

Är inte Lova cool eller!?? Det tycker jag! Fast hon boxade nästan ner mig.. :o
Hahah! Nu håller jag på att göra tidsinställda. Kul faktiskt! Riktigt på blogghumör :) Kram

Ähmm, Gomorron!

Nu har jag nyss ätit frukost och så :) Ska väl fixa till mig lite snart! Kom på att jag inte har bloggat idag, shiieät! Så dags för det nu :) Lenny kom hem för någon halvtimme sedan oxå! :D Efter en vecka i Thailand (med jobbet). Kul! Lova kom ju även hem igår oxå så nu är familjen i full gång igen! Det leks och skriks ;) Men, det är väl så det ska vara i en 3-barnsfamilj!? Sitter här och passar potatisen (åt mamma) så att den inte ska koka över :) Samtidigt passar jag på att titta ut på bilarna och alla som går/joggar/springer. Kul med lite liv här i Espevik! :P Ussch, jag fryser ändå lite fast det är nästan 22 grader inomhus :/ Ska hämta en varm myströja..! Nu ska jag kolla lite bloggar och facebook :) Kanske chatta med någon :) Och fixa massor av tidsinställda till er! När jag är i Slovenien dårrå. Det kan ju inte vara helt dött här på bloggen när jag är borta ;) Det kanske ändå inte blir så roliga inlägg men bättre än inget alls :) Ha det bäst! Seyya later!
Cooling va!?? Tatuering i pannan! Kram

Städat, gonatt!

Har typ städat lite! Rensat lite och fixat (mamma gjorde det mesta..). Men när jag skulle gå ner för trappan ramlade jag typ in i vägen.. Så jävla trött! :s Har huvudvärk oxå -.- Huvudet är tungt och jag kan inte tänka. Känns som om det kommer att ramla av..! Jao, gonatt! Ni få ha det bäst och ska försöka blogga imorgon. Om jag orkar.. Är jättetrött och mår inte alls bra..! Nu ska jag messa lite med goa personer! :) Även gå och göra mig iordning. Ta bort sminket, borsta tänderna m.m.. Sov gött och dröm sött!
Så trött är jag.. Bilder på mig från min barndom :) Kram

Filmen var gryyym!!

Helloj!! Filmen var gryyym!! Jättebra! Ni fick ju en recension innan :P Det var kul fast Anton höll på att skratta och snacka hela tiden. Menmen, ett gott skratt förlänger livet! :D Innan filmen käkade vi lite på Campino och gick runt i olika affärer. Mycket skratt! Ni gör min dag! Glöm aldrig det! :D Helt psyajjk var denna dag men, LOVE IT!! Ska skypa lite snart och aa. Kolla facebook, andra bloggar och lite kul! Taggar som fan till resan! Förresten, provet gick bra! Satt in i det sista med extrafrågor och kollade igenom lite!! Hoppas man får godkänt iallafall :) Ha det bäst!

Hunger games!

Helloj! Just nu är jag mitt uppe i Hunger games! Många säger att den är jättebra! Fast det vet jag ju vid detta laget, men detta är ju ett tidsinställt.. :) Det är lite fler tjommar här med mig! ;) Kul!! :D
Detta är handlingen: Hunger games är baserad på Suzanne Collins succéroman med samma namn, om en gastkramande framtid som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak - att hålla folket i schack. Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer för att sedan delta i spelet där bara en vinner - den som överlever. Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hunger games har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen... Källa - Bio Capitol Kram

In thaaa affär...!

Och now are vi In thaaa affär...! And vi areee the gangstars! Önskar sjukt att jag hade mitt bankkort nu! Shoppa loss lixom!? :D Venne om vi ska gå och äta något snart, kanske :P Eller så gör jag det hemma efter bion :) Kanske ska lägga undan detta:
Så att mamma kan köpa!?? Nej, skoja!! Men detta är ju såååå snyggt! MÅSTE HA! :D Nu ska jag ha kul. Längtar toooo thaaa film!! :D Ha det bäst!! Kram

Gonatt!

Går och lägger mig strax! Kommer två tidsinställda imorgon :) Även börjat ordna med lite tidsinställda inför semestern! Fortsätter i helgen och nästa vecka :) Hahah, kort inlägg men vet inte vad jag ska skriva.. Ha det bäst!!
& Kram

NO-prov..!?

Imorgon är det NO-prov. Det handlar lite om energikällor icke förnybara och förnybara. Försurning blir det oxå. Fast våran klass (jämför med 6:2) är typ lite efter för att Jane ibland drar ut på lektionerna typ när hon går igenom saker på tavla så att man kan jobba.. Lite är det faktiskt klassens fel oxå som snackar.. :) Tänkte lixom pausa från datorn en liten stund. Typ en timma eller så och plugga.. Men självklart glömde jag skrivboken. Så jag kan inte plugga.. Duktigt Louise, duktigt.. Menmen jag får väl försöka tänka och komma ihåg vad vi har skrivit upp. Ett tänkplugg!? Självklart är jag typ sämst på NO -.- Lyckad. Hoppas jag klarar provet helt okej iallafall :o Önska mig lyckatill! :) HATAR NO OCH SO PROV :( :( Kommer gå sämst imorgon men jag hejar på mig själv och hoppas på det bästa :D Seyya! Måsta plugga........
Vindkraftverk

Vattekraftverk
Kärnkraftverk
Biobränslekraftverk
Försurning
Bildkälla - Google Kram

Home..!

Nu är jag hemma har nyss ätit Billys goda panpizza :D Chattar lite runt och ska maybe snacka med någon snart. Om jag inte ska duscha eller städa :P Lust att spela piano med :D På musiklektionen så gör vi ju en egen låt (i grupp). Den måste ju inte vara så lång. Men min grupps låt blir nog nästan som en vanlig låt. Chill skoldag! Pratade mest..! Oj, gud vilken lust jag fick att kolla på William Spetz nu! Klicka HÄÄÄÄR för att komma till hans kanal! Kollar nog lite. Ses sen! Har ingen blogglust just nu. Men känner att den är på väg! Ha det bäst!
Hawaii, mums! Kram

Gonatt!

Godnatt sötnosar! Sov gött och dröm sött! Ha det bäst!! Kram

Guuud!

Jag säger bara ett ord: GUUUUUUUUD! Detta är ju så snygg så man bara svimmar?? Vill ha!! Snyggt, snyggt! Vad tycker ni? :)
Kram

Chillar :)

Hejhej! Nu är jag hemma och chillar. Har inget att göra. Äta lite och bara kolla på TV eller datan eller något :) Skypar väl med någon sen eller så :) Älskar Skype! Så grymt bra är det! Dessutom gratis ;) Menmen, nu har ju majblommorna kommit igen! Riktigt fina tycker jag iallafall att de var! Ska köpa en pin :) Har pin's från alla andra år fast dom har ju bara funnits i 6 år detta är det 7:de :) Yeyy!
Snygg! Men nu ska jag äta :) Ha det bäst! Kram

Skype!

Just nu skypar jag med Adam och Julia :) Kul! Har inget att skriva om direkt heheh.. Men jag har typ myror i fingrarna så spelar lite piano oxå! Grym kväll!! :D
Love it! Kram

Skola..!

Hallojsan allihopa! Skolan var trök.. Men ändå chill lektioner och slutade klockan 14:15.. Efter skolan kom mamma, Lova och bäbisen och hämtade mig. Då åkte vi in till stan och gjorde ett nytt pass eftersom att jag har bytt namn ;) Det gick bra. Förutom att när man skulle skriva sin namnteckning så var det någon konstig penna som hoppade upp när man skrev. Så snygg blev det inte -.- Menmen, efter det så åkte vi till banken och fixade med ett bankkort :D Så om några dagar kommer det på posten :) Fetnajs! Nu är vi hemma och har nyss fikat lite chokladkaka med Farmor som är här för att hämta Lova. Hon ska vara där några dagar för skoj skull :) Kommer att sakna henne grymt mycket ju!! :'( Hoppas att hon har det bra där iallafall! Ikväll blir det nog datorn och lite sånt kul :) Ha det bäst! Kram

Trött..

Jag är fett trött! Ska nog lägga mig snart! Har lixom inte orkat blogga. Har lekt lite med Lova och snackat med allmänt chill personer!! Imorgon ska jag till polisen efter skolan. Är typ misstänkt för något :o HAHAHAH, NEJ!! Ska göra nytt pass :P Bra att ha om man ska utomlands!! ;) Ni får ha det bäst!
Dessa tar jag med mig på semestern! Kram

Första skoldagen efter lovet..

Helloj! Nu är jag hemma efter den första skoldagen efter lovet.. Den var jättejobbig! Höll på att somna ibland :o Men jag var vaken! På rasterna blev det som vanligt pingis! Ska ha NO-prov på fredag :( Tråkigt! För jag suger på NO. Jag menar det.. Fick även reda på att en resa är bokad, till Slovenien med mormor! Bussresa som när vi åkte till Tyskland förra sommaren. Det var typ restplatser så det var inte alls dyrt. Ååh det ska bli så kul! Mycket skratt och det ska jag fånga på bilder! :) Har nästan aldrig vart utomlands så det ska bli jättekul! Hittade lite bilder på internet på hur det ser ut och så:
Ska vara där i 9 dagar. Kommer att bli awesome! Åker den 28:e april och kommer hem den 6:e maj. Ska verkligen försöka hinna med att fixa massor av tidsinställda till er :) Kram

Dag 10 :)

Dag 10 - en person jag litar på.
1. Maja Olsson.
Det finns så många som jag litar jättemycket på! Men Maja har jag känt sen dagis och vi har alltid varit bästavänner! Jag litar på henne och vet att hon inte säger något! :) Kram

Trött som in i h*lvete...!

Hemma sen klockan 3 ungefär :) Matchen imorse gick inte så bra.. Det blev 1-1 efter ett väldigt jämnt spel! Men tyvärr så missade jag en snygg straff av Wilma Axelsson ;) Så vi åkte ut. Tack vare mig.. Blev helt förkrossad.. Jaja, sluttjatat på mig! Stannade iallafall kvar och kollade på Warberg IC svart - Sportlife Kungälv svart. 3-3 blev det när tiden var slut.. Det blev 7 (tror jag) jättespännande straffar för vardera lag. Stina var fetgrym! Räddade typ 6 (tror jag) straffar!! Älskar dig! Men någon finalplats blev det tyvärr inte :( 3:e plats av 20 lag är jättebra! Själv är jag rätt så nöjd med 4:e plats ;) Bättre lycka nästa år? ;D Ska bara tacka laget och tränarna för denna underbara säsong! Den har varit sjukt rolig! Ser redan fram emot nästa! Åkte till finalen Sportlife Kungälv svart - Sportlife Kungälv orange. 4-2 till orange ;) Schyssta var dessa tjejer även! Två fina pokaler fick de med sig hem! Sen när jag kom hem så var jag jättetrött, höll på att somna.. Precis som nu! Ska nog lägga mig och kolla på en film om bara ljudet vill fungera :( Kommer att somna! Om jag gör det eller inte orkar blogga mer så.. Sov gött och dröm sött! Förresten är det dax med en tävling snart tycker ni? ;D
Tack för denna säsong! Älskar er! Kram

Galen?!

Jag tycker att det är galet snyggt med starkt färgade läppstift! Gör ni?!
Kram

Snyggt eller vad?!

Är det bara jag som tycker det är sjukt snyggt med höga och färgade jeansshorts?? Mode nu eller?! :D
Svart och höga jeansshorts är oxå väldigt snyggt. Tycker jag! :)
Kram

Dag 9 :)

Dag 9 - två saker jag önskar jag kunde göra.
1. Ha superkrafter dvs kunna flyga, vara onsynlig m.m
2. Leva för evigt.
Kram

Läggdags :)

Nu är det dags för mig att gå till sängs! ;) Ska ju upp typ halv 6 imorgon med. Det blir en tuff match så jag känner att jag måste vara utvilad för att kunna ta alla bollar! :) Möter ju våra egna lagkompisar.. Vinna eller fösvinna? Det är frågan.. :) Hoppas på att man vinner! Annars hejar man ju självklart och coachar lagkompisarna till final och ser till så att de vinner den! Nu måste jag lägga mig! Ha det bäst! Kram

Hemma, vill sova?!

Tjenare! Förlåt för detta sena inlägg! Men, allt har gått bra idag! Vi vann båda matcherna idag. Så vi vann alla 3 i våran grupp! Det blåa laget är då klart för A-slutspel! Grymt! Räddade en straff idag oxå. Fett nöjd! Men pirrigt var det! Svarta laget som vann båda sina idag oxå men förlorade med 0-1 igår är  i A-slutspel och spelar åttondelsfinal idag klockan 20:00 :) Lycka till tjejer! Men om de vinner ikväll så får vi möta de imorgon :( Synd, vill ju möta de först i finalen! ;) Så imorgon eftersom det är slutspel så är det vinna eller försvinna! Hoppas på vinna jue! ;) Stannade i Sparbankshallen mellan matcherna med Stina, Julia och Alma! Grymt kul hade vi! Vi kollade på matcher i sprabankshallen och sen gick vi en promenad till mariedalshallen för att kolla Warberg - Onsala. P99! Men då hade vi redan missat hela :( Resultatet blev 8-3 till Onsala. Men de är grymma! Chilla med lite musik o.s.v. Andrea var oxå med en stund :D Kul var det verkligen! Men iallafall efter matcherna när alla i F99 hade åkt hem höll jag på att somna :s Sen tänkte jag: ''Jag får inte somna, för då hör jag inte när mamma ringer och ska hämta mig''. Somnade i bilen.. Hemma bara slängde jag mig i sängen! Vilat i två timmar... Sla lägga mig 9 eller halv 10 idag! Imorgon ska jag ju gå upp halv 6 igen :s Och jag som trodde att man skulle få sova detta lovet. Men icke! Gör nog ett till inlägg lite senare ikväll. Ska även fixa tidsinställda för imorgon, för säkerhets skull! Men om vi går till final så är jag nog hemma vid 3 senast så hinner ju blogga då :) Ni får ha det bäst nu!! Här håller jag tummarna för svarta laget!! Ska även duscha (lat som jag är, har inte duschat än)  och kolla lite bloggar :) Kram

Innebandymusik!

Detta är några riktigt bra innebandylåtar (enligt mig). Det passar ju bra nu när jag är och spelar innebandy. Heja på mig?!?! Hahah! Men ni kan ju lyssna på dessa tills jag kommer tillbaks! Kommer vid 4 någon gång kanske! Hadet bäst!
Kram

Dag 8 :)

Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga.
1. Fan!
2. Jag ÄLSKAR dig.
3. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Kram

Misslyckat..

Kakan blev helt misslyckad! Så bilderna kommer inte. Tyvärr.. Det var typ ovansidan som blev klar. Resten var smet.. Sorry! Men mer inlägg kommer inte idag :) Ska försöka fixa tidsinställda till imorgon! Ha det bäst! Sov gött och dröm sött! Kram

Presenterna!

Fick mer presenter av Farmor och Farfar idag ju :)
Och av presentkortet blev det:
Denna fick jag för presentkortet från Mimmi, Olle och Lars :)
Allt från Gina!
Fick även en ny rockring (den rosa). Tror att det är bra träning :)
Tack så jättemycket, superglad! Kram

Dagens outfit :)♥

Detta är dagens enkla outfit! :)
Tröja, Gekås Capribyxor, Gekås
Kram

Hemma från matchen!

Halloj! Nu är jag hemma efter den tuffa matchen! Men vi vann med 2-1 :D Mot Alvesta :) Gött mos! Kan man sova gott och tagga till matchen imorgon! Synd att lagkompisarna som är i det svarta laget förlorade med 0-1 :( Dom var jättebra ändå!  Hann se lite när de spelade! Nya tag imorgon tjejer.. Lycka till! :D Har nyss duschat och ska gå och äta. Farmor och Farfar har vart här hela dagen oxå. Kyckling och potatisgratäng blir det! Mums! Myser i onepiecen nu.. :) Bilder på kakan och på vad jag fick av Farmor och Farfar kommer sen. Lovar! Men nu är jag hungrig, så måste äta :)
Fett chill bild på mig i målet på en match för några veckorsedan :) Kram

Warberg IC F99!

Detta är Warberg IC F99. Denna säsongen. Alltså 2011-2012.
Detta är ett sjukt grymt lag både på och utanför planen. Alla är verkligen bra på att spela innebandy och spela schysst mot motståndarna! Vi håller ihop och jobbar som ett lag! Lyssnar på tränarna och gör sitt bästa på plan. Utanför plan är alla jätteschyssta och jätteroliga! Ibland gör vi roliga saker tillsammans hela laget. Som att åka och bada eller sova över på SWC. Efter vissa matcher så åker vi sometimes till Donken. HAHAHAH! Älskar detta laget, avgudar det! Jag skulle inte klara mig utan er tjejer! Jag menar det! Ni ÄR bäst! Tack för att ni alltid finns! Jag skulle gå ner på mina bara knän och be för att få vara med detta laget om jag inte redan är det då ;) Ett väldigt stort tack till Stina oxå som jag har blivit väldigt bra kompis med under denna säsongen. Vi gör mycket tillsammans. Tränar, skrattar. Allt! Ha det bäst! Kram

Dag 7 :)

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer.
1. När jag och mormor var i Tyskland tillsammans. Det var sjukt kul! Mycket fniss och skratt!!
2. Alla minnen tillsammans med Maja. Vi har vart bästisar sen vi var små och har gjort så himla många roliga och galna saker tillsammans!
3. När jag och Hanna var små. Vi skulle vara snygga inför några killar i klassen. Då gick vi och vickade på rumporna som fån. Fast vi trodde att vi var snygga. HAHAHAH. Det var någon gång i 1:an eller 2:an tror jag :D
4. Jag minns oxå väldigt väl när jag skulle cykla till skolan en gång. Cyklade ju varje dag men en dag.. (bodde vid PS och cyklade till Påskbergsskolan) då fastnade jag med skosnörena i pedalen och var mitt i ett övergångsställe. Jag hade aldrig vart med om det förr så jag fattade inte riktigt vad som hände. Jag ringde mamma o.s.v. Men tillsist kom det en snäll tjej från PS som ringde någon kompis som kom med en sax. Jaha så kan det gå om man cyklar med för långa skosnören!
Kram

Goodmorning!

Goodmorning! Har nyss vaknat. Eller aa, Lova kom in och väckte mig ;) Nu ligger hon här i mitt knä och kollar på TV :) Har inte så mycket att skriva eftersom jag precis har vaknat och inte hunnit komma upp och så än. Farmor och Farfar kommer med middag typ kyckling och potatisgratäng. Kalajsmumsigt! :) Så får väl gå upp och gör mig iordning strax. Ska göra två tidsinställda efter som jag åker in till stan och sen till match :P Ha det bäst!
Hahah, cool bild på mig! ;) Kram

Gonatt!

Gonatt! Nu ska jag faktiskt snart lägga mig. Känner att jag behöver vara ordentligt utvilad till första matchen i warbergsspelen imorgon! Satt och laddade upp alla bilder från idag på facebook. Tog ungefär en timme.. KUL! Sen har jag typ inte gjort något! Chattade lite med Maja bara :) Och Adam! :D Skosigt :P Imorgon på förmiddagen blir det till att baka mjölkchokladkaka med mamma!! ;D Fett mums! Rätt så längesen jag bakade så det ska bli fett! Försöker att ta some pics oxå! Men vet inte om dom kommer upp föränn på kvällen för kl 2 någonting så ska vi in till stan på lite ärenden och sånt! :P Klockan 17:00 är det samling för matchen som börjar klockan 18:00 i sparbankshallen :D Hoppas på det bästa och ni får hålla tummarna! :) Bloggar nog när jag kommer hem om jag inte är allt för trött. För då måste jag sova. Ska upp klockan 5:30 på lördag.. En lördag lixom?!!? Plus lov -.-' Menmen annars har vi ju ingen målvakt i 8:00 matchen :P Gonatt! Sov gött och dröm sött! Måste även säga att ni äger på att kolla bloggen nu! Statistiken på topp! Kärlek till er!
Älska bilden! Kram

Tävlar!

Jag är med och tävlar om en 14,1 megapixel kamera på hn.se. Kunde inte bestämma mig för en bild, så det blev 3.. Snälla rösta?? Var med och tävla ni oxå! Tävlingen avslutas 30 april.
Vill ni rösta på denna bilden så tryck HÄR!!
Vill ni rösta på denna bilden så tryck HÄR!!
Vill ni rösta på denna bilden så tryck HÄR!!
Kram

Fotat!

Japp, jag och Maja har varit ute och fota. Blev runt 200 bilder... Kommer några här!! Kanske mer andra dagar. Kommentera om jag ska lägga in fler sedan.
Foto: Louise, Maja
Det var många kort! :) Om ni undrar något om korten vem som har tagit vilket eller något. Bara fråga på! Det var iallafall väldigt kul att ha Maja här idag. Vi fotade typ hela tiden ;) Fast emellanåt snackade vi lite allmänt babbel och kollade skolkatalogen :P Ha det bäst! Kram

Med Maja!!

Tjenare!! Nu har underbara Maja kommit hit! Vi kollar lite i skolkatalogen och kollar på TV. Lova spelar även på Maja's mobil :) Hon stannar väl tills ikväll någon gång! ;) Kul!! Saknat henne grymt mycket! Blir kanske inte så mycket inlägg under dagen eftersom vi ska ha fett kul! Kanske lite ikväll. För vi träffas ju inte så ofta.. Tråkigt! Saknar Påskbergsskolan hur mycket som helst! Men Bläshammar är bra.. Innan var jag ute och lekte med Lova lite :) Kolla dessa fina bilderna som jag tog på Lova för några dagar sedan! :P
Sötnos! Kram

Dag 6 :)

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan.
1. VÄNNER, FAMILJ! Ett stort måste!
2. Mina dåliga skämt som jag alltid skrattar åt med min sämsta humor..
3. Musik!
4. Datorn, hehh..
5. Innebandy, fotboll. Alltså sport!
Förlåt att jag inte har bloggat än men mitt internet kraschade.. Kram

Statistik!♥

Bloggstatistiken höjs ju mer och mer! Fortsätt så!! Love yaa all guys! Utan er hade inte denna bloggen funnits! Ni ger mig liv! Tack! :D
Kram

Gekås!

Japp, idag har jag ju vart på Gekås medm mormor. Här kommer bilderna!
129:-
20-119:-
20-119:-
20-119:-
149:-
20-119:-
20-119:-
20-119:-
BH 70:- Trosor 30:- (tror jag)
20-119:-
20-119:-
20-119:-
30:- (tror jag)
20-119:-
119:-
BH, 80:- Trosor, 30:-
Fick ju en present av Olle, Lars och Mimmi med :)
150:- På Gina, TACK! :D
Och tack så jättemycket mormor för denna underbart roliga dag med många fina saker.
Men aja, orkar inte blogga mer idag.. Trött som fan! Kollar nog lite bloggar och så nu. Och skype! ;) Imorgon kommer bästa Maja hit! Något inlägg blir det väl iallafall! Sov gött och dröm sött! Kram

BRB!

Tjenare! Förlåt att jag inte har bloggat.. Men jag och mormor hade jättekul på Gekås. Provade massa kläder!! Mormor körde mig sen till träningen. Den var chill! 2 timmar. Har rätt ont i knäna!! Hoppas det går över tills på fredag.. Fick även ett slag på fingrarna :( ONT!! Men det ordnar sig! På träningen gjorde vi typ straffar, stora U, boxplay och match :) Efteråt hade vi lite snack om helgen :D Kuligt va?! Efter träningen kom moster Marie-Louise, kusinen Olle, och mosters man Lars och hämtade mig. För dom skulle ändå med hem till oss på fika :) Fick en fin present, bild sen! Dom åkte nyss och jag har nyss duschat! Så ska göra mig iordning och ta kort på det jag fick. Kram

Läser dagligen:

Om det är någon som har brist på bloggar så kommer det lite tips här!
Jag läser dagligen dessa bloggar:
Julia Rolofsson/Olivia Levin
Olivia Eliasson
Moa Johansson/Alexandra Winberg
Wilma Hallenberg
Stina Gustafsson
Tilda Börjesson
Mira Nilsson
Nellie Berntsson
Lovisa Eriksson
Linn Nilsson
Sanna Lilja
Suthikarn Wannasombutsiri
Kajsa Johansson
Natalie Markusson
Hanna Heurlin
Ellen Heurlin
Sofie Hammarqvist
Jonna Bergemyr
Wilma Oscarsson
Japp, det var nog alla! Kram

Mina vänner!

Tjenare nu är jag nog i något omklädningsrum eller mitt i maten, jag vet inte riktigt! Men jag vet att jag har kul iallafall! Detta inlägget är till alla mina vänner! Jag måste säga att utan er skulle jag inte kunna leva på denna jord eftersom jag då inte skulle kunna vara komplett! Jag finns alltid här för er, jag ställer upp 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Även om jag sitter på ett flyg halvägs till Usa eller om det är värsta festen mitt på natten! Om ni vill prata eller träffas. Bara ring!
Och jag vet att ni finns där för mig i samma tillfällen och torkar mina tårar eller skrattar med mig! Jag vet att ni väljer min sida även om jag har fel eller rätt. Samma gäller er. Jag väljer alltid eran sida även om det är en väldigt populär person eller nörd och ni har fel.
I de tuffaste och jobbigaste lägena så har ni alltid funnits där och det hjälper enormt mycket! Tänk att vi kanske inte är så gamla och självständiga men ändå alltid finns och gör allt för att hjälpa varann! Det är en stor grej lixom. Jag kan gå i döden för er! Kämpa så länge mitt hjärta slår! Vänner är ett väldigt starkt ord och betyder verkligen mycket kärlek! För hur mycket kan man gilla någon egentligen? Med er kan jag snacka om allt!
Det finns verkligen inga ord för hur mycket jag älskar er! Jag kommer att älska er tills jag dör! Om inte längre! Här kommer några (har ju inte bilder på alla heller) :
Kram

Dag 5 :)

Dag 5 - Sex stycken låtar jag tycker om.
1. John De Sohn Feat Andreas Moe - Long Time (acoustic cover) En skön innebandylåt som jag blir lugn av. Tänker dessutom på en väldigt fin person när jag hör denna.
2. Within Temptation - Stand my ground En låt som har hjälpt mig genom enormt mycket svårt i livet!
3. Within Temptation - My Immortal Tänker på en person när jag hör denna!
4. Within temptation - Sinéad Denna låt är otroligt bra och hjälper mig koncentrera mig bättre än bäst!
5. Metallica - I disappear Kan koppla bort och komma till min egen lilla superfantastiska värld i denna bästa låt!
6. Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre Den beskriver min uppväxt väldigt mycket. Och jag kan gråta hur mycket som helst till den!
Mycket hårdrock, men det är grymt! Kram

Gomorron!

Gomorron! Nu sitter jag nog i bilen påväg till Ullared med mormor! Och skojar om något kul :) Min mormor är bäst! Pigg och alltid på glatt humör :D Min mormor är den coolaste personen på jorden och jag kan inte leva utan henne. Jag ser upp till henne för hon sprider alltid så mycket glädje och kärlek omkring sig. Hur kan man?! Tack för att du finns! Älskar dig!
Favorit i repris! Jag och mormor i Tyskland. Sommaren 2011. Det var den roligaste resan jag någonsin gjort! Vi hade det bara så roligt dom fyra dagarna! Det måste göras om! Kram

Tjenare!

Detta blir sista inlägget för idag! Sammanlagt har jag gjort hela 13 inlägg idag! Plus detta! Herregud, verkligen på blogghumör idag! :D Just nu skypar jag med Jonis och Addo ;D Och har nyss gjort fyra hyfsat långa inlägg.. Har nästan skrivkramp ju! ;) Bloggar inget på morgonen imorgon.. Men det kommer ett tidsintällt! Första ''live-inlägget'' kommer vid 8-tiden någon gång när jag ha kommit hem, ätit och så :) Ni får ha det bäst! Nu har jag verkligen skrivkramp. Menmen, sov gött och dröm sött som jag brukar säga. Eller sov som fan!
Favorit i repris :) Kram

Imorgon :)

Imorgon drar jag och mormor till Gekås för att shoppa loss! Vi ska även äta där! Kanske in på ''Antons musik'' och kolla läget! Hon hämtar mig vid halv 9-9 sen kör hon mig direkt till träningen så är hemma någon gång vid 8. Men ska göra några tidsinställda nu! Tänkte köpa lite fina vår/sommarkläder. Ska se om jag hittar denna oxå! 

En smart bärbar liten högtalarmanick! ;) Stina sa att den fanns där för 149:- Billigt! (Gekås är ju känt för det..) Nån som har något bra tips på vad man kan hitta på Gekås? Så länge sedan jag var där.. Ha det bäst!
Cool bild på mig och mormor i Tyskland. Sommaren 2011! Kram

Mormor!

Nu är mormor här och vi har fikat! Fick fin, fina presenter oxå!
Dösnygga, marinblå Converse!
En jättesnygg byxkjol, perfekt till sommaren! Tack mormor! Älskar dig sjukt mycket. Utan dig i mitt liv skulle jag inte må så bra! Kram

Min frukost!

Detta var min frukost. Åt för ungefär 1 timme sedan. Som om någon skulle bry sig men hade lust att fota. Nu när det inte går att ta kort ute :( Tråååkigt!! Vill ha sommar och sol nu ju!!
Kram

Syster, yster!

Min lillasyster föddes den 21:e mars iår. Alltså år hon 3 veckor (imorgon). I början (nu) så bara skriker, äter och skiter hon ;) Hela syskonskaran är födda i mars. Coolt! Hahh.. Namn har vi inte riktigt kommit på än. Jag och Lova vill Lilly. Men mamma och Lenny håller nog inte riktigt med. Vi får väl se vad det blir! Det är många som har hälsat på och många fina kläder har vi fått :) Ååh, det är så kul med en gullig liten bäbis hemma! Har inte så mycket att skriva om henne eftersom hon bara funnits här på jorden i 3 veckor (imorgon). Lova tycker oxå att hon är jättegullig :)
Sötnos! Kram

Känslan..

Känslan man får när busungen Lova undrar vad jag ska göra *på väg mot toaletten*. Så säger jag ''Gå på toa''. Såklart springer hon så fort hon kan till toaletten och låser så jag inte kommer in.. Och jag behövde verkligen gå på toa. Så när jag skulle låsa upp dörren, såklart håller hon för -.-' Kom in efter en kvart.. Älskar dig ändå Lova! Sötaste lillasystern man kan ha! Nu ska jag gå och äta!
Hahah! Kram

Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin Det tycker jag :) Ska skaffa en ikon i menyn :) Kram

Låtar! :P

Har fler riktigt grymma låtar!
Kram

Dag 4 :)

Dag 4 - Sju rädslor
1. Varje gång jag ska gå på toa eller borsta tänderna o.s.v så kollar jag alltid bakom duschdraperiet så att det inte står någon där. Tror nog inte att jag är ensam? :)
2. Jag är rädd för våran katt..
3. Jag är väldigt rädd för att prata med vissa personer som trycker ner mig..
4. Jag är rädd för spindlar.
5. Jag är rädd för att mista kompisar och familj och bli helt ensam.
6. Jag är rädd för att förlora matcher (vinnarskalle nr1 här..).
7. Våldtäktsmän och misshandlare. Riktigt läskigt!!
Kram

Gomorron, jao!! :P

Vaknade tidigt idag för att bebisen skrek ;) Idag ska jag nog inte göra så mycket. Inget planerat. Ni har väl säkert något kul på gång?? Fast ibland är det bara skönt att slappa på loven :) Laddar inför Warbergspelen hela helgen :) Hoppas vi vinner! Det är kul för man får möta lag som man inte möter i serien. Det är lag som: Alvesta, Elfhög, Lindås, Hindås, Vännersborg, Värnamo och många fler! :) Skype var så kul igår! :D Tips på två kanske tre låtar kommer sen. Uppdaterar ibland min lilla bloggiPod med låtar som jag gillar. Kommentera om ni vill att jag ska lägga till någon låt, så ska jag försöka fixa det. Längesedan ett videoinlägg oxå?!?!! Kommer nog ett imorgon, om jag inte glömmer heheh.. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och slappar. Väntar på någon kul Skypeeliskypekompis :D Menmen, vi ses! Ha en bäst dag.
Dessa personer skypade jag med igår :) Vet inte varför Julia blev så liten? Aja.. Kul var det iallafall! Kram

Gonatt!

Går och lägger mig strax. Ha det bäst! Sov gött och dröm sött.
(Bjuder på bilden) Kram

Sommarsnygg!

Gud vad snygga! Sånt man måste ha nu april, maj, juni. Så snyggt och passande. Kostar ju lixom bara 79:- Gina är en grym affär! Vad tycker ni?
Kram

Sorglig, men jävligt bra!

Sorglig, men jävligt bra! Lyssna på den och du fastnar!
Kram

Högsta volym!

Högsta volym på denna just nu! Ett tips :D
Kram

Dag 2, Dag 3 :)

FÖRLÅT! Har helt glömt bort..
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
1. Leker med Lova.
2. Skypar.
3. Bloggar.
4. Fotar (nästan varje dag iallafall).
5. Gör minst 1 situps (när jag reser mig från sängen).
6. Lyssnar på musik.
7. Spelar lite på mitt piano.
8. Kollar kläder på internet.
9. SOVER!
Dag 3 - Åtta saker jag måste göra innan jag dör
1. Ha en galen dag med bästa tjejerna!
2. Matcher tills jag dör!
3. Rida på en gris.
4. Åka till New York.
5. Bli brun (som jag aldrig blir).
6. Hoppa bungyjump.
7. Rädda miljön.
8. Bli stjärna.
Kram

Ny header! ;)

Som ni kanske ser, ny header :) Om ni inte ser tryck f5! Ville ha lite förändring ;)
Kram

Gomorron!

Gomorron! Nu har jag precis vaknat! Jag vaknade av att Lova kom in och hoppade på mig.. Sen kunde jag inte somna om :( Idag blir det nog filmkväll/lan. Men skriver mer om det då. Har ju med datan i vilket fall ;) Nu ska jag iallafall upp och duscha, äta frukost och ut i trädgården en sväng. Vad ska ni göra idag? Hittade en sjukt snygg bild på Alma!
Ha det bäst!! Kram

Skype, med galningar!

Skype med galningar! Kan man verkligen säga! Addo och Jonis. Snygga bilder o.s.v..!
Fisk?
Schteek?
Hund?
Vampyr?
Liten?
Glad?
Hahah, snygga bilder. Eller? Ha det bäst! Kram

Kommit in!

Nu har jag nyss kommit in och satt på datan ;) Skypar med Adam och Jonis som vanligt! Hahah.. Menmen, kul iallafall! Eftersom Julle aldrig är inne typ.. Hoppas ni gillade de tidsinställda inläggen :) Själv tyckte jag att det var fina saker! :) Älskar verkligen att shoppa! Gör inte ni? :) Idag har jag vart ute i trädgården och plockat löv och lekt med Lova typ bara :) Vad ska ni göra ikväll?? Själv så blir det TV, dator och bus med Lova :D Ha en bäst kväll! Ska försöka med fler inlägg lite senare! Glöm inte att följa mig på Twitter :) Tack för alla söta kommentarer oxå! Bara älskar det! Kram

Snygg!

Guud, vilken snygg BH!! Den är ett måste för mig!! :D 149:- På Lindex :)
Kram

H&M!

Hittade en lätt, söt, randig klänning att ha till sommaren på H&M :D Sommarens måste! :)
Kram

Är ute!!

Tjenare! Har vart ute hela dagen i det sköna vädret! Ni? Det är ju varmt :D Sommaren på g? Fast det snöar ju fortfarande.. ;o Aja, måste gå ut nu igen men asså kommer nog in ikväll på datorn och skriver! Här är 2 bilder på påskärringen i mitt fönster. Är inte hon i blåkulla?? :P SKOJA!! xD Oredigerade bilder här ;) (Kommer nog ett tidsinställt inlägg). Ha det bäst!!
Kram

Grattis, Markus!! (Y)

Grattis, Markus! Du är en trogen och rolig vän som jag verkligen litar på. Vi har många roliga minnen tillsammans :) Du får mig alltid att skratta och le. Du sprider glädje omkring dig! Hoppas att du får en bra och rolig födelsedag med mycket skratt! Du är en vän värd guld ska du veta!!
Cooling :) Kram

Tävlar!

Tjenare! Är med och tävlar i hos denna fina tjej. Man vinner en teckning på sig själv (hon målar grymt bra!). Var med ni oxå!
Hon har målat de bilderna där uppe på (hennes polare på porträtt) :D Typ asgrym!! Kram

Kvällens outfit!

Detta är kvällens outfit.
Tröja, Lindex Jeans, Gina Tricot BH (som inte syns men kolla bilden i tidigare inlägg), Lindex
Snart kanske familjens coola kompis Daniel kommer! :D Ha en skön påskaftonskväll! Kram

Påskägg! :)

Nu ska jag sitta och tjocka mig lite med påskägget som jag hittade innan, mums!

Kram

Dag 1 :)

Tio fakta om mig själv.
1. Jag älskar godis!
2. Jag älskar fullkomligt min lillasyster Lova och självklart resten av familjen!
3. Utan Lova skulle jag inte klara mig. Hon gör mig alltid på bättre humör.
4. Mina kompisar är sjukt roliga! (Klarar mig inte utan er!)
5. Jag är inte rädd för mörkret. Utan för det som gömmer sig i det.
6. Jag är inne på datorn varje dag. På den kollar jag facebook, bloggar, skypar och lyssnar på musik.
7. Jag hatar falska människor!
8. Jag är rädd för min katt..
9. Ungefär varje dag skypar jag med Addo eller Julle.
10. Mitt liv är ofta katastrof.

10 dagar!

Tänkte att jag skulle göra 10 dagar nu på påsklovet :) Kul va? :P Aa, men iallafall första kommer strax!
Dag 1 - tio fakta om mig själv
Dag 2 - nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - åtta saker som jag måste göra innan jag dör
Dag 4 - sju rädslor
Dag 5 - sex sånger jag tycker om
Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - en person jag litar på
Kram

Shoppat!!

Japp, nu har jag då shoppat! Här kommer bilder :)
Magtröja, Lindex BH/Tubtopp, Lindex (Tänkte ha på mig detta och ett par jeans ikväll)
Docka, Torget (Köpte den till Lova, ska lägga den i hennes ägg. Man får ju inte vara självisk) Kram

Påsk!! :D

Nu är det påskafton! Vad ska ni göra idag? Själv ska jag äta lite god mat och leta efter påskägg. Dessutom ska jag självklart leka med Lova! :D Innan var jag och Sanna på stan. Bilder kommer sen! :) Här är några smått påskinspererade bilder av mig :) Bara för att jag hade lust! :D
Redigerade och tagna av mig :D Kram

Jag saknar dig.

Just nu så sitter jag och Sanna och kollar på filmen ''Jag saknar dig''. Innan kollade vi på ''pojken i den randiga pyjamasen''. Riktigt bra båda 2! Rekommenderar!
Kram

Dagens outfit!




Tröja, Gina Tricot (present av Julia) Jeans, Gina Tricot
Kram

Gomorron!

Gomorron!! Vaknade vid ungefär 12. Gött! Det är ju iallafall lov! :D Lova sitter i mitt rum och kollar på TV. Typ Timmy lamm :D Jag chattar lite med Addo och lyssnar på musik. Sanna ska ju sova här idag oxå. Grymt kul! Har inte gjort det med henne på länge!  Innan hon kommer ska jag duscha, städa lite på mitt rum, äta frukost och kanske middag xD Vad ska ni göra på lovet och idag? Ha det bäst!
Snygg bild på Sanna för ungefär ett år sedan! :D Kram

League of Legends!

Ska spela lite LoL nu. Länge sedan och kände att det var kul och spela!! :D
Vad ska ni göra den ''vackra'' skärtorsdag? xD Kram♥

Lovisa!

Hejsan! Nu är jag hemma från skolan och Lovisa/Lollo hängde med! Hade brillor idag i skolan och kände mig shteek! När vi kom till mig åt vi macka :) Hade lite kul med Lova. Ska snart skypa med Addo och Jonis ;) Kul! :) Snacka skit! Har inte lust att skriva. Men grymt skönt med LOOOV!! :D Chilla dippen hela lovet. Ska vara med några bara! Annars chill. Vad ska ni göra?
Ha det bäst! Kram♥

Snygg!

Hittade en jättesnygg top på Gina's internet hemsida :D 249:-
Kram

Ingen lust..

Har ingen blogglust! Men idag har jag iallafall vart i skolan som vanligt. På gympan hade vi rundbadminton. Fett skojsigt! Till träning efter det! Fast först var jag hemma hos Alma och ''mellanlandade'' :D Fick jätteont i foten på träningen. Men det är bättre nu! Nu har jag nyss ätit och packat upp. Lova sitter i mitt rum och kollar på TV. Najs! Får väl se om det kommer ett till inlägg? ;) Imorgon hänger nog Lollo med hem till mig efter skolan. Awesome! Ha det bäst! Kram

Hos Julle och Lollo!

Tjenare, förlåt att inte första inlägget kommer föränn nu. Har vart hos Julle och Lollo hela dagen. Vi har spelar cod, fifa, just dance och pingis. Grym dag! Älskar er! Det var kul vann på Just Dance och pingis, men inte cod och fifa :( Hahah, sämst! Menmen ses imorgon, har fortfarande ingen lust att blogga :( Hoppas ni inte blir ledsna :( (dom som läser) Hah.. Men ses kanske imorgon! Träning efter skolan. Kram

Grattis, Moa!! :D♥♥

Grattis, Moa! Tonåringen nu ju! Du är en rolig person som gör mig glad! Dig kan man prata med! Ha det bäst på din dag. Älskar din blogg också förresten :)
Kram

Tränat :)

Har precis vart och tränat. Skolan var helt okej. Pingis hela rasterna :) Lektioner som vanligt. Chattar lite med Adam nu ;) Kulkul, heheh :P Men jag är ashungrig!! Mamma håller på att laga mat, typ en timma kvar.. ;( Ska packa upp lite. Kanske skypa med någon.. Lova kollar lite på TV i mitt rum och bygger med lego :) Aja, har inte så stor lust att skriva, kanske kommer något kul sedan. Ska kolla bloggar nu. Kram♥

Ingen lust..

Hej!! Just nu sitter jag och läser en asgrym bok och lyssnar på musik. Idag har jag lekt med Lova lite och så. Jag har inte någon lust att blogga. Kanske lägger ner bloggen.. Men vi får se. Har verkligen ingen blogglust. Skriver kanske imorgon. Ha det gött! Kram

Gomorron!

Gomorron! Jag har nyss vaknat och gått upp :D Gött! Ska sätta mig med en rykande skål med risgrynsgröt med sirap och kolla på Gladiatorerna ;) Idag är det ju första april och jag tänkte lura någon.. Mamma? Lenny? Lova? Har ni tänkt och lura någon? Ni kanske har tips på bra april-skämt. För jag är inte bra! Sen går jag väl ut eller något. Skypar lite med Julle oxå.
Mums! Kram

RSS 2.0